Címkék

búza (1) eső (2) etető (2) fagyal (2) favágás (1) fejeskáposzta (2) fenyő (1) (3) karabíner (3) karám (13) kasza (1) kecske (41) kecskebogyó (2) kelkáposzta (1) kennel (11) kerítés (6) kiskutyák (6) körmölés (1) kötél (5) kukorica (1) marci (2) móric (2) nana (3) napirend (1) nyalósó (2) öklel (1) ól (2) répa (1) sántít (1) sanyi (31) sári (18) széna (8) szénabála (6) takarmány (5) teri (25) villanypásztor (10) zsömi (4)




Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy egyfajta naplót vezessünk kecskefarmerkedéseünkről, összeírjuk élményeinket, ötleteinket, tapasztalatainkkal segítsük a hozzánk hasonló, kezdő kecsketartókat és nem utolsó sorban egy érdekes élménybeszámolót állítsunk össze a kecsketartásól egy városi ember szemszögéből. Ha először olvasod a blogot, javaslom, az elejéről kezdd, úgy megértheted, honnan indultunk.


Családunk

Korábbi berjegyzések

Érdemes megnézni!

Index Fórum - Miért pont kecske?

Hajnali dér

2011.10.22. 17:40 kecskefarmer

Ma hajnalban gyönyörű fehér lepel fedte a kerítésen túl a hátsó kertet. — Jövőre, ha minden jól megy, ott lesz egy nagy legelő a kecskéknek. — Terike ráfanyalodott a lehullott diófalevélre. Éjszaka kint voltak, nem zártam be őket a kennelbe. Reggel már korán reggeli után kutatnak. Egyenlőre még nem tömöm őket szénával, szedjék csak össze amit lehet, szép lassan, napról napra egyre többet kapnak, ahogy fogy a legelnivaló. Szükség lenne még valami etetőfélére, mert a földre hajított széna nagy része alomként (vagy még csak akként se) végzi.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kecske teri

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskefarm.blog.hu/api/trackback/id/tr373322291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása