Címkék

búza (1) eső (2) etető (2) fagyal (2) favágás (1) fejeskáposzta (2) fenyő (1) (3) karabíner (3) karám (13) kasza (1) kecske (41) kecskebogyó (2) kelkáposzta (1) kennel (11) kerítés (6) kiskutyák (6) körmölés (1) kötél (5) kukorica (1) marci (2) móric (2) nana (3) napirend (1) nyalósó (2) öklel (1) ól (2) répa (1) sántít (1) sanyi (31) sári (18) széna (8) szénabála (6) takarmány (5) teri (25) villanypásztor (10) zsömi (4)




Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy egyfajta naplót vezessünk kecskefarmerkedéseünkről, összeírjuk élményeinket, ötleteinket, tapasztalatainkkal segítsük a hozzánk hasonló, kezdő kecsketartókat és nem utolsó sorban egy érdekes élménybeszámolót állítsunk össze a kecsketartásól egy városi ember szemszögéből. Ha először olvasod a blogot, javaslom, az elejéről kezdd, úgy megértheted, honnan indultunk.


Családunk

Korábbi berjegyzések

Érdemes megnézni!

Index Fórum - Miért pont kecske?

Szieszta diófalevélágyon

2011.10.17. 22:18 kecskefarmer

Megjöttek az első éjszakai fagyok. A hatalmas diófák leveleit úgy megcsípte a fagy, hogy jókora csokrokban hullanak alá betemetve kecskét, villanypásztort, mindent. A kecsók persze nem zavartatják magukat, nyugodtan heverésznek az októberi napsütésben.

A leveleket lombseprűvel halmokba szedtem, mivel egyrészt szinte betemette a villanypásztor zsinegeit, másfelől nagy sajnálatomra a kis finnyásak nemigen eszik ezeket a leveleket. Pedig a friss diófalevél ínyencség volt eddig, de úgy látszik, így megszáradva, lehullva nem csipázzák.

Szólj hozzá!

Címkék: kecske

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskefarm.blog.hu/api/trackback/id/tr823316047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása