Címkék

búza (1) eső (2) etető (2) fagyal (2) favágás (1) fejeskáposzta (2) fenyő (1) (3) karabíner (3) karám (13) kasza (1) kecske (41) kecskebogyó (2) kelkáposzta (1) kennel (11) kerítés (6) kiskutyák (6) körmölés (1) kötél (5) kukorica (1) marci (2) móric (2) nana (3) napirend (1) nyalósó (2) öklel (1) ól (2) répa (1) sántít (1) sanyi (31) sári (18) széna (8) szénabála (6) takarmány (5) teri (25) villanypásztor (10) zsömi (4)




Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy egyfajta naplót vezessünk kecskefarmerkedéseünkről, összeírjuk élményeinket, ötleteinket, tapasztalatainkkal segítsük a hozzánk hasonló, kezdő kecsketartókat és nem utolsó sorban egy érdekes élménybeszámolót állítsunk össze a kecsketartásól egy városi ember szemszögéből. Ha először olvasod a blogot, javaslom, az elejéről kezdd, úgy megértheted, honnan indultunk.


Családunk

Korábbi berjegyzések

Érdemes megnézni!

Index Fórum - Miért pont kecske?

Nagy kennel

2011.06.13. 20:01 kecskefarmer

Pünkösd napján, mivel jó idő és időm is volt, nekiálltam és kitakarítottam a kertben álló régi kutyakennelt, amit fa- (meg miegyéb-) tárolónak használtam. Az előző tulaj a kutyák miatt igen jól ledróthálózta, ezért ideális, tágas kecskennel lesz belőle. Télre ugyan le kell majd szigetelni, de ez egy következő történet.

A kennel ajtajáról a pántokat már régen leette a rozsda, így erős hajókötéllel oldottam (illetve csomóztam) rá ideiglenes megoldást. — Az ilyen ideiglenes megoldások nálam általában évekig kitartanak. :)

Szólj hozzá!

Címkék: kennel

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskefarm.blog.hu/api/trackback/id/tr952986102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása